lauantai 11. heinäkuuta 2015

3. harjoituspäivä

Lauantaiaamu valkeni aurinkoisena kylmän yön jälkeen. Lämpötila on yöllä käynyt alle 10 asteessa ja jäänee karvan alle 30:n tänään päivällä. Willen, toisen avustajansa Hessan, Ipen ja minun majapaikkani sijaitsee Szekzàrdin [seksaard] kaupungin laidalla, mäenharjalla jonkinlaisen viinitilan yhteydessä. Paikka on rauhallinen, mukavasti syrjässä ja kentälle on noin 15 - 20 min ajomatka.


Eilinen harjoituspäivä sujui mainiosti YA:lta, kuten tuloslistalta voi käydä todentamassa ja kertoo, että nopeutta löytyy tarvittaessa. Tulokset löytyvät Soaringspotin kautta ja lisäsin linkin tuohon oikealle, kun järjestäjien sivulta se näytti ainakin eilen vielä puuttuvan. Kaikki raportoivat pääosin mainiosta purjelentokelistä, mutta pohjoisen käännealueen liepeillä keli oli ollut heikompaa ja hidasti matkantekoa kaikilla. Etelään tultaessa oli jälleen saanut ajaa enemmän "sauva etutopparissa".

Pieni sählinki radioiden ja taajuuksien kanssa jatkui toisen harjoitupäivän alkuvaiheessa, koska järjestäjillä on käytössä eri jaksot hinauksien aikana/maaliintuloissa, lähtölinjojen aukeamisilmoituksiin ja lisäksi joukkueiden jaksot, mutta nyt, kun on harjoiteltu, homman pitäisi toimia tästä eteenpäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti