perjantai 24. heinäkuuta 2015

Viimeisen kilpailupäivän aamu

Maa on märkä ja taivas on utuinen. Eiliset ukkoset saartoivat lopulta kentän kaikista ilmansuunnista, mutta tulivat kentän päälle vasta, kun kansainväilstä iltaa oli alettu viettää ja itäisellä taivaalla niiden jäänteitä risteilee vieläkin nyt auringon noustua.

Eiliseltä aluetehtävältä tuli hieman kiire pois, koska kuuropilvi kasvoi suoraan reitille lähelle viimeistä kontrollipistettä. Tietysti, jos olisi taas tiennyt, miten hyvin se satamisestaan huolimatta nostaa tai kantaa ja että siitä pääsee varmasti läpi... Ohessa Visa-Matin juuri ennen maaliintuloa ottamia kuvia sateesta, jonka läpi 1 ja 2W joutuivat tulemaan. YA ajoi pilven eteläpuolelta hieman aiemmin ja WS:n maaliintulon tiellä pilvi ei vielä ollut.Suomalaisten sijoitukset 20 m luokassa yhteistuloksissa eivät eilisen tehtävän jälkeen muuttuneet. Kaksikot ovat pisteen päässä toisistaan kuudentena ja seitsemäntenä. 18 m luokassa sekä Wille että Masa lensivät torstaina kahdenkymmenen joukkoon.

Laskukiidossa 2W sai tuta Őcsényin nurmikentän möykkyisyyden, josta on riittänyt nurinaa koko kisan ajan kaikkien joukkueiden taholta: Willen koneesta hajosi ohjattava kannuspyörä saadessaan iskun kiitotien epätasaisesta pinnasta. Kisasta on aikaisemmin joutunut vetäytymään yksi kone vastaavanlaisesta syystä ja eilinen kisalento jäi valitettavasti 2W:n viimeiseksi, koska kannusta ei saada sellaiseen kuntoon, ettei ole vaaraa aiheuttaa jotain vakavampaa vauriota nousu- ja lähtökiidon röykytyksissä. 2W lähtee kotimatkalle päivää aiottua aikaisemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti