maanantai 20. heinäkuuta 2015

Kilpailun kahdeksas päivä

Kilpailun viimeiset viisi lentopäivää ovat alkamassa. Sääennusteita katsellessa odotukset ovat kuivahkoissa kuumissa päivissä - onpa tuolla viikon loppupuolella jopa neljääkymppiä hipovia päivälämpötiloja.


Tänään ennusteissa näkyy myös pintatuulta jonkin verran, mutta se näyttäisi heikkenevän iltaa kohti mentäessä. Ennusteissa näkyy mahdollisuus ainakin hattaroihin, mutta kentän lähiseudut vaikuttavat kuivilta. Useampana päivänä cumuluskeliä on ollut näkyvissä, mutta jostain syystä kenttä on säilynyt pilvettömänä varsinkin silloin, kun matkaan olisi pitänyt päästä.

Eilinen - lepopäivä - oli täysin tuuleton ja lämpötilan kiivettyä 35:een asteeseen ero varjon ja aurinkoisen paikan välillä oli huima. Kentällä vuokrattavissa kämpissä syttyi pieni tulipalo, joka saatiin taltutettua nopeasti, mutta palokuntakin saapui paikalle tarkastamaan tilanteen. Palon syynä oli latauksessa ollut sähkölaite/akku - liekö kuumuudella ollut syynsä asiaan.

Blogin oikealle palstalle saatiin toissailtana päivitettyä Ipen SPOT-seuranta. Linkit saattavat näkyä hieman heikosti, mutta SPOTtien kautta kaksikymmpisten kisaa voi seurata valitsemalla YA:n tai 1:n joukkueen esittelyn kohdalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti