tiistai 7. heinäkuuta 2015

Kasausta ja testilentoja

Tiistaina koneita päästiin kasaamaan ja laitteita testaamaan.


Jo edellämainitun putkiparkin järjestelyt taitavat olla aikaisempaa paremmin mietitty, sillä jokaiselle koneelle on tarkaan määritelty paikka rivistössä, jossa putken suunta vuorottelee ja rivistön muodostamien koneiden väliin jää noin 1,5 m siivestä siipeen, mikä mahdollistaa vaivattoman kasauksen ja koneiden ankkuroinnin niin haluttaessa. Lisäksi putkilinjan keskeltä kulkee vesiletku, josta löytyy liittymä tankkausta varten kunkin putkiparin välistä. Joku on oikeasti käyttänyt hieman aikaa ja miettinyt, miten homma saadaan toimimaan.


Harri & Visa-Matti saivat lopulta Ykkösensä yhdentoista maissa aamupäivällä. Lämpenevässä aamussa parhaimmillaan viisi ukkoa taisteli siipiä koneeseen, kun tehtaan mies Andy käsikirjan ohjeen mukaisesti johti kasaamista, mutta onnistui tekemään sen vaikeimman kautta tällä kertaa. Näitähän sattuu, mutta sattuipa nyt tehtaan edustajallekin.Päivän lennot löytyvät OLC:stä. Keli oli kertomusten mukaan kohtalaista, jokseenkin epämääräistä hellekeliä ja hyviä nostoja harvassa. WS ei lyhyeksi jääneen yöunen ja edeltävän päivän pitkän ajomatkan jäljiltä ottanut kuitenkaan hinausta vielä tänään.


Iltapalaa syödessämme kentän keittön tarjoamana yksi kentän AN-2:sta nousi ilmaan ja järjesti pienimuotoisen shown pyyhkimällä kenttäalueen ylitse samalla ruiskuttaen torjunta-ainetta hyttysten ym. ötököiden karkottamiseksi. Ruiskutettava alue on kuuleman mukaan 600 ha kattaen Őcsényn kylän ja sama tulee toistumaan joka ilta tästä eteenpäin kisojen ajan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti