maanantai 13. heinäkuuta 2015

Kisailu yrittää alkaa..

Eka kisapäivä meni normaaliin tapaan eli "No task today". Saatiinpa viriteltyä kaikenlaisia asioita entistä parempaan valmiuteen. Järjestäjän tänään toimittamat (ja Hanskin meille paremmaksi modifioimat) uudet ilmatilat on laskimissa. Lisäksi LX:n paikkakoodausjärjestelmä on opeteltu. Huomenna vähän parempaa. Aika näyttää, lennetäänkö.

Harjoituspäivät olivat mielenkiintoisia. Alue tuli kohtuullisen tutuksi. Aikaisemman käsityksen mukaan aika suoraviivaista pitäisi olla, mutta ainakin lännen ja luoteen suunnassa tuntuu olevan aika nihkeää termiikkimaastoa. Lisäksi keli saattaa lopahtaa yllättävän aikaisin, vaikka aurinko on vielä korkealla. Eräät kärkinimet kyllä taitavat tämän alueen niksit tulosten perusteella ymmärtää.

Järjestelyt ovat yllättäneet positiivisesti. Organisaatio tekee kovasti töitä ja porukka on erittäin ystävällistä ja avuliasta. Kenttä on kookas, mutta erittäin epätasainen. Laskukiidossa huolestuttaa koneen rakenteiden kestävyys. Kokonaisuutena kisatohina vaikuttaa kuitenkin oikein mukavalta.

1 kommentti:

  1. Onnea ja menestystä kisajoukkueelle! Meidän kokemukset 2010: päivä todella loppuu aikaisin; aurinko on etelässä klo n.12.50 kun Madridissa se on etelässä 14.21...eli Unkari on niin idässä että aurinko on paljon pidemmällä kuin mitä luulisi. Jo klo 17 iltapäivällä meillä oli vaikeuksia silloin 2010. Auringon lisäksi oletan että maasto siellä ei varastoi lämpöä ja siitä johtuen keli loppuu vieläkin aiemmin. Ei ollut kivikkoja, kaivoksia ,rinteitä jne. Ricky voitti yhden päivän lähtien ensimmäisenä matkaan ja pääsi perille kun me muut mentiin peltoon. Silloin oli todella heikot ja huonot kelit. Pitäkää hauskaa! T Eki

    VastaaPoista