torstai 9. heinäkuuta 2015

Kylmä rintama

Keskiviikkoiltana kylmä rintama saavutti kisapaikan ennusteiden mukaisesti. Rintaman ukkospuuskat puhalsivat kentän ylitse jotakuinkin siinä vaiheessa, kun Ykkönen oli menossa tekniseen tarkastukseen ennen 18:aa. Lisää ukkosta seurasi massiivisella salamashowlla höystettynä myöhemmin illalla ja torstaiaamu valkeni hieman sateisena, joskin parempaan päin oltaneen menossa. Voi olla, että kunnollista harjoituskisapäivää tästä ei kuitenkaan saada.


Keskiviikon lennoista: Hanski & Ipe kiersivät harjoitustehtävän läpi ja lensivät mutaman OLC-kilometrin päälle lisää. Harri ja Visa-Matti tulivat aikaisin laskuun valmistautumaan tekniseen tarkastukseen. Wille päätti olla yrittämättä tosissaan, koska potkurin jarrukahvasta jäi edellisenä päivänä pätkä käteen ja se pitää uusia, jotta koneella voi luotettavasti operoida. Uusi kahva on tulossa tehtaalta. Masa lensi harjoitustehtävän melkein läpi, mutta päätti lopulta jättää kunnon ENL-jäljen loggerikäyräänsä järjestäjien tarpeiden tyydyttämiseksi.

Järjestäjät sähelsivät hieman teknisen tarkastuksen vuoroissa ja ottivat yllättäen välistä saksalaisen Arcuksen Ykkösen edelle, vaikka vuoro oli juuri suullisesti varmistettu tätä ennen. Syynä oli se, että Visa-Matti kohteliaasti odotti hieman kauempana autossa kone perässään, että vuorollaan edellä tarkastettu Peter Harveyn JS1 saatiin hinattua pois tieltä, koska väylä kentältä halliin hieman kapea.


Ykkönen oli virtaviivaistettu kisakuntoon vaihtamalla nokkapyörän tilalle metallinen kulutuspala. Tarkastus saatiin lopulta tehtyä puuskarintaman puskiessa päälle ja ensimmäisen ukkosmyräkän pyyhkiessä hieman ohi kentän itäpuolitse.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti