torstai 23. heinäkuuta 2015

Kilpailun yhdestoista päivä

Keskiviikkona kaksipaikkaisluokassa suomalaiskonekunnat jatkoivat hyviä suorituksiaan. YA oli viides ja 1 kuudes. Harri kommentoi lentoa jälkeenpäin, että tähän on tultu, että kuudes sija EM-kisapäivänä harmittaa - taisi kyllä käyttää jotain toista ilmaisua. Kun kaksi päivää on jäljellä, 1:llä on matkaa 138 pistettä palkintopallille ja 224 pistettä ykkössijaan. Vastaavasti YA:lta uupuu 114 pistettä mitalisijoitukseen ja 200 pistettä ykköseksi. Kisa on edelleen tiukka ja Hanski & Ipe toivovat eilen aluetehtäviä kisan loppuun, jotta eroja saataisiin aikaiseksi.

18 m luokan tehtävä oli keskiviikkona kisojen pisin tähän asti ja matkapisteile jääneistä löytyy yllättäen nimimiehiäkin. Wille lensi tehtävän hienosti läpi ja päiväsijoitus oli kohtuullinen. Masa joutui päräyttämään turbon käyntiin, kuten radiossa kuulimme ja tiedoksi välitimme.

Torstain yleisennusteissa ja purjelentoennusteissa näkyi eilen ukkoskuuroja. Ehkä tästä saadaan Hanskin ja Ipen toivoma aluetehtäväpäivä. Päivästä pitäisi tulla yhtä lämmin - jollei lämpimämpikin - kuin eilisen.


Iltaohjelmana torstaina on eri maiden joukkueiden tarjoama kansainvälinen ilta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti