lauantai 18. heinäkuuta 2015

Kilpailun kuudes päivä

Perjantai oli haasteellinen Suomen joukkueelle. Masa onnistui hyvin 18 m luokassa ja ajoi jälleen 10 parhaan joukkoon. Wille joutui matkaan yksin pienen alkusählingin takia ja polut erkanivat. Visa-Matilla & Harrilla ei kulkenut edeltävien päivien malliin ja Hanski & Ipe kuroivatkin piste-etumatkaa kiinni aika lailla. Kommenteista päätellen ilta taisi yllättää kaksikkotiimit. Kaksikoiden yhteistuloksissa tultiin jonkin verran alaspäin, mutta säilyttiin yhä iskuetäisyydellä, kun kilpailu lähestyy puoliväliä.

Ukkoset ja sateet pysyttelivät jotakuinkin poissa eiliseltä kilpailualueelta ja liikkuivat Unkarin ja Slovakian rajoilta luoteis-kaakkolinjalla hieman etelämmäksi. Illalla Szekszàrdista pohjoiskoilliseen oli nähtävissä komea huippu.


Tästä päivästä on taas odotettavissa pykälää kuumempi ja ainakin RASP näyttää, että lentokeli saattaa loppua myös aikaisemmin. Eilen hinaukset saatiin käyntiin myöhemmin kuin aikaisempina päivinä, kun tarvittavaa 32,6 asteen lämpötilaa ei meinattu saavuttaa, jotta termiikki olisi alkanut. Tämä päivä ei liene sen suhteen erilainen. Kuuroherkkyys on kuitenkin pudonnut eilisistä lukemista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti