torstai 16. heinäkuuta 2015

Kilpailun neljäs päivä

Keskiviikon tehtävä meni suomalaislta pääosin hyvin. Harri/Visa-Matti jatkoivat hyviä suorituksiaan ollen seitsemänsiä ja Hanski/Ipe pistivät eilen pykälää paremmaksi ollen kuudensia kuuden sekunin erolla. Voitte olla varmoja, että aiheesta riitti juttua leirissä. Hanski totetsi, että on siinä kuromista yhteistuloksissa, jos tahti on tämä. 18 m luokassa Masa lensi lujaa ollen seitsemäs ja kohosi yhteistuloksissa mukavasti kohti kärkeä, kun toisen päivän suoritukset menivät luokassa aika lailla ristiin. Wille kertoikin omasta toisesta päivästään tuossa aiemmin ja yhdessä todettiin illalla, miten pienestä se on välillä kiinni ja miten vaikea on välillä pysyä tilanteen tasalla, kun koneita on reitillä samoissa nostoissa paljon muistakin kuin omasta luokasta.

Torstain ennusteet keskiviikkoiltana näyttivät hyvää cumuluskeliä tälle päivälle, niin TopMeteo kuin RASP. Yleisennusteissa lämpötila on noususuunnassa ja viikonlopuksi on tulossa taas hieman kuumempaa.


Tällä hetkellä taivaalla risteilee vielä jonkinlaisia keskipilvilauttoja, mutta ne ovat useampana päivänä haihtuneet pois, kun aurinko on alkanut porottaa. On ruvennut tuntumaan, että käytännössä ajallisesti tehtävää ei täällä pysty paljoakaan pidentämään, vaan paras keli-ikkuna on 12 - 17, heiketen todella nopeasti 17:n jälkeen ja ollen vielä nihkeää klo 12 korvilla, kun hinaukset ovat käynnissä. Kuvassa alla tiistain tilanne, mutta keskivikkona nostot hiipuivat jo hieman aiemmin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti