lauantai 25. heinäkuuta 2015

Kaikki loppuu aikanaan

Lauantaina vietettiin kilpailujen virallisia päättäjäisiä melkein koko kisan jatkuneessa lämpimässä, aurinkoisessa säässä. Leiri on purettu, koneet laitettu kuljetusvalmiiksi ja kilpailijat avustajineen valmistautuneet lähtöön tai lähteneet tien päälle, kuka lyhyemmälle, kuka pitemmälle kotimatkalle.


Vaikkei mitalisijoja tällä kertaa saavutettukaan, oli mukava katsella suomalaisvärejä kisojen palkintojenjaossa, kun 20 m luokan suomalaiset saivat FAI:n kunniakirjansa.


Unkarin EM-kisat on tältä osin kisailtu ja blogi sulkeutuu. Toivottavasti onnistuimme tarjoamaan ainakin hieman kisajännitystä kotoa tai jostain muualta kisoja seuranneelle yleisölle. Ainakin se piti joukkueenjohtajan työntäyteisenä muiden velvollisuuksiensa ohella :-)


2 kommenttia:

  1. Suurkiitos hienosta blogista Mika. On ollut ilo seurata ajantasaista ja tarkkaa tiedotusta täältä viileämmistä olosuhteista. Samalla onnittelut kaikille kisapiloteille urheilullisesti laadukkaista ponnistuksista yhteisen asiamme puolesta! Olkaamme kaikki ylpeitä suorituksienne johdosta.

    VastaaPoista
  2. Kiitokset hyvästä blogista, oli kiva seurata kisoja vaikken kilpalentäjä itse olekaan!

    VastaaPoista